📦BILLIG FRAGT 📪GRATIS OMBYTNING 🕝HURTIG LEVERING

F.A.Q

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er MoveAway?
MoveAway er en dansk virksomhed, som beskæftiger sig med salg af produkter og viden til dig, der skal flytte hjemmefra. Målgruppen er unge, der skal flytte hjemmefra, hvor vi har samlet de mest essentielle produkter i pakker, for at gøre det nemt for dig.
Hvem er bag MoveAway?
Vi er to studerende, der har startet MoveAway. Vi går begge på handelsskolen og vi har haft ideen i tankerne længe, før vi nu har realiseret den. Vi brænder for dette koncept og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at lave en side, som er den fortrukne indenfor flytning til unge.
Hvad tilbyder vi?
MoveAway tilbyder pakkeløsninger til dig, der skal flytte hjemmefra. Vi har gode aftaler med danske leverandører, der sikrer dig en god pris grundet vores store indkøbsmulighed. En anden årsag til, at vi har valgt danske leverandører, er for at være sikre på, at kvaliteten på produkterne stemmer overens med den pris, vi sælger dem til. Du er derfor hos MoveAway altid sikret en god pris og et produkt, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Derudover tilbyder vi også diverse tips og guides til det at flytte hjemmefra, som du kan se her.
Jeg ønsker at bestille et større partivarer, kan jeg det?
Ja, du kan sagtens bestille større ordrer. Du kan blot kontakte os, og vi sender et uforpligtende tilbud til dig. Kontakt os her.
Jeg har spørgsmål til min ordre, hvor kontakter jeg Jer henne?
Hvis du har spørgsmål til din ordre, skal du blot kontakte os her.
Jeg har spørgsmål til levering, hvor kan jeg finde svar på det?
Hvis du har spørgsmål til levering, kan du se vores leveringsbetingelser her, eller blot kontakte os her
Kan jeg selv komme og hente varerne?
Du kan sagtens komme og afhente varerne selv. Du skal blot vælge "Afhent selv", når du skal vælge hvilke forsendelsesform, du vil anvende.